perjantai 25. helmikuuta 2011

Anteeks Rauno ja Raunon kaverit

Syömässä käyty. Otin saman minkä aina, koska siinä on vähän kaikkea ja se on helvetin hyvää - riisiä, friteerattua kanaa ja hapanimeläkastiketta, chilihärkää, porsasta ja bambua. Jälkkärinä jäätelöä ja friteerattua banaania, taivaallista <3 Mikolle toin kotiin take-awayna friteerattua kanaa ja olin yllättynyt, miten iso annos oli vaikkei ollut kallista. Ei oo siis koskaan ennen otettu mukaan ruokaa tuolta, vaan syödään aina paikan päällä.

Tein aamulla Iltalehden vaalikoneen, ja tulokset oli kyllä mitä ihmeellisimpiä. Tuntuu kuin kone olis heittänyt ehdokkaat ihan randomilla, välittämättä mun vastauksista ollenkaan... Tein tuossa joku päivä MTV3:n vaalikoneen jossa oli aika pitkälti samanlaisia kysymyksiä, ja ehdokas jonka sain siitä ekaksi oli Iltalehden koneen mukaan ihan viimeisimpien joukossa. Ööh? MTV3:n vaalikoneen tulokset oli muutenkin jotenkin loogisemman oloiset, siis sopivimmat ehdokkaat oli enimmäkseen kommunisteja/vasemmistolaisia. Iltalehden antamat ehdokkaat taas oli ihan mitä sattuu, ja top10:ssä oli jopa yksi persu, vaikken voi sietää perussuomalaisia.
Iltalehden mukaan mun ykkösehdokas oli Vasemmistoliiton Rauno Pikkarainen, joten piti sitten vähän tutustua että mikäs mies tää oikein on. Löytyi Raunon blogi, jota hetken silmäiltyäni aloin miettimään että onko tää ihminen ikinä ollut äidinkielen tunnilla...

Muutama pätkä blogista:

Tärkeänä asiana hyväksyttiinvesihuollon kehittämis suunnitelma ettei vain jatkossa taajamaalue laajenisi joka aiheuttaisi huomattavat infestoinnit vesi-ja jätevesihuoltoon.

Torstain Savonia ammattikorkeakoulun ylimääräinen valtuuston kokous, vielä ei julkisesta asiasta lopetti talvilomaviikon kesken.

SOTE:n hallituksessa yhdenmukaistettiin sotainfalitien palvelut siten ettei tarvitse palauttaa valtion rahaa ja kuntouttavan työtoiminnan maksu harmonisoitiin valtion rahoituksen osalta.

En oo mikään kielioppinatsi enkä nurise parista yhdyssanavirheestä tai pilkun puuttumisesta, mut siinä vaiheessa kun jokaisessa lauseessa on lukuisia virheitä (yhdyssanat osuu oikein korkeintaan tuurilla ja muutkin kirjoitusvirheet on enemmän sääntö kuin poikkeus), niin alkaa jo kieltämättä häiritä. Kirjallinen ulosanti nyt kuitenkin antaa jotain suuntaa ihmisen älykkyydestä, ja ainakin mulle tulee tämmösestä tekstistä vähän semmonen olo etten oo Raunoa ihan ekana äänestämässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti