keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Oh no, not again

Muutin taas LJ:stä tänne. Vituttaa tää säätäminen, mutta jos nyt yrittäis pysyä yhdessä paikassa tästä lähtien. LJ vaan tuntuu niin kuolleelle, ja eiks kaikki muotitietoiset bloggaa nykyään täällä? Tällä kertaa en jaksa edes siirtää vanhoja tekstejä.
Nyt vaihdon yhteydessä voisin luvata itselleni taas, ties monennenko kerran, että yritän kirjoittaa useammin. Mun elämässä ei tapahdu käytännössä mitään noin niinku päivittäin eikä viikottain eikä aina edes kuukausittain, mutta ainahan voin tulla ees kertomaan moneltako heräsin ja montako Tuplaa oon päivän aikana syöny.
Mulla on kamalan huono muisti, joten ois tosi kivaa kun vois lukea jostain mitä on tehnyt viime viikolla tai puoli vuotta sitten. Ettei ihan vieraannu itsestään.

Oon säätänyt tän blogin kanssa nyt kai pari tuntia, pitäis ehkä mennä nukkumaan mut tekis vielä mieli lukea ja syödä karkkia. Tosin multa lohkesi tänään pala poskihampaasta, ett en tiedä mitä uskallan syödä ettei murene loputkin hampaat suuhun. Huomenna on varmaan pakko soittaa hammaslääkärille, vaikken yhtään haluais mennä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti