maanantai 21. helmikuuta 2011

Viikonlopun kuulumiset

Raahessa oli kivaa, nähtiin yhteensä 7 wowaria (joista 2 oli uusia naamoja). Perjantaina oli ryyppyilta, kännäsin aamuneljään ja lopulta oksensin tiskialtaaseen - so classy! Juon siis ehkä kerran vuodessa itteni humalaan, niin pitää sitten ottaa kaikki ilo irti niistä harvoista kerroista. Lauantaina heräsin niin hirveeseen päänsärkyyn että luulin kuolevani, mutta selvisin onneks hengissä Buranalla ja puolikkaalla Opamoxilla.
Mikko ajoi perjantaina Raaheen joten mun oli puhe ajaa sunnuntaina kotiin, mut olin ihan helvetin väsynyt ja onneks Mikko suostui ajamaan. Nukuin puolet matkasta kun en vaan pysyny hereillä.

Koska mulla jäi tuon reissun takia Pielavedellä käynti viikonlopulta väliin, niin lähdin veljen mukaan kun se lähti meiltä kotiin, ja oon nyt siis täällä. Eilisilta meni lukiessa ja jutellessa välillä syvällisiä, ja mietin taas miten hyvät välit meillä on veljen kanssa. Tänään käytiin isän luona, juotiin kahvia ja pelattiin Trivial Pursuitia ja leikin vanhan Assi-kissan kanssa. Sieltä tultua istuttiin vielä mummolassa kahvilla, tultiin vasta 9 jälkeen takas tähän veljen luo. Nyt varmaan katotaan Pasila netistä jos se on jo siellä, sitten luetaan ja syödään karkkia. Luin viikonloppuna Ender's Shadowin loppuun, eilen alotin sen jatkoa eli Shadow of the Hegemonia. Tai luin siinä välissä vielä 2 lyhyttä tuohon sarjaan liittyvää novellia (The Polish Boy ja Teacher's Pest). Voi luoja että rakastan Ender-sarjaa! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti