perjantai 4. maaliskuuta 2011

Viikkokatsaus

En oo ehtinyt tällä viikolla päivittää, kun on hengailtu Mörrin kans. Otetaan nyt pieni kooste:

Maanantaina ostettiin pakastealtaasta pullaa ja prinsessakakku Mörrin synttäreiden kunniaks, pullat syötiin illalla ja kakku aamuyöllä. Siis onko mitään parempaa kuin yökakku!
Tiistaina teki taas mieli kakkua, joten wikitin syytä juhlaan ja löytyihän se - Justin Bieberin synttärit! No ei sit kuitenkaan ostettu kakkua, vaan kääretorttu ja Flora Vanillaa, mut kuitenkin. Nyt oon koko viikon haaveillut siitä prinsessakakusta kun oli niin hyvää, joten ehkä pian juhlin jonkun muun synttäreitä. Käytiin myös Halpa-Hallissa shoppailemassa, ja arvatkaa mitä löysin!!! Neek... siis Brunbergin suukot oli -50%, ostin 4 laatikkoa <3 Oon syöny viimesen parin viikon sisään varmaan yhteensä toistakymmentä laatikkoo pusuja.
Keskiviikkona käytiin kiinalaisessa ravintolassa huolimatta siitä, että Mörrillä ei ilmeisesti oo yhtään onnistunutta ruokailukokemusta sellaisesta. Yritettiin valita sille listalta mahdollisimman turvalliselta kuulostava kanaruoka, mut se ei ihan vastannut odotuksia. Mä otin friteerattua kanaa ja olin tyytyväinen ja ähkyssä.
Torstaina siivottiin mun askartelupöytä ja hommailtiin vähän swappijuttuja.
Tänään pyörittiin kaupungilla ennenkuin Mörri lähti junaan. Käytiin Näppärä-Näpissä (ostin ihanan skräppilehtiön ja arkin ääriviivatarroja), Mäkkärissä syömässä, Suomalaisessa Kirjakaupassa ja Tiimarissa. Kotimatkalla kävin Mikon kanssa ruokakaupassa ja ostettiin ihan vitusti kaikkee mässyjä.

Pajalla on ollu ihan mukavaa. Maanantaina aloin työstää semmosta pientä hyllykköä, maalasin sen valkoiseks ja jätin kuivumaan. Iltapäivällä käsityöpajalle tuli jostain ravintolasta istuimia uudelleen päällystettäväksi, ja autoin vanhojen päällyskankaiden purkamisessa. Keskiviikkona meni koko päivä siihen, kun päällystin sitä hyllykköä serveteillä ja lakalla. Tuli ihan hieno! Tänään oli ryhmäpäivä (joka perjantai on), käytiin kaupoilla ja iltapäivällä oli circuittia. Ahdisti jo etukäteen se liikunta, vaikka tiesin että ollaan vaan Auroran porukan kanssa. Rääkkäsin itseni puolikuoliaaksi ja ahdisti koko ajan vaan enemmän. Asiaa ei helpottanut yhtään se, että koko ajan kyseltiin, millainen olo mulla on. Vastasin aina rehellisesti ett ei kovin hyvä. Tunnin lopuksi ohjaajat tuli juttelemaan ja kysyi taas miten voin, sanoin että ahdistaa tosi paljon ja aloin itkemään. Hävetti ihan helvetisti, mut en vaan voinut mitään. Katotaan itkenkö joka perjantai! Siis ryhmäpäivä loppuu aina johonkin liikuntaan, kokeillaan kaikkee erilaisia lajeja.
Mut tuota lukuunottamatta on siis ollut kivaa, ja oon viihtynyt. Pääsin tosi nopeasti meininkiin mukaan, ja toinen Aurorassa (toi työhönvalmennusryhmä siis) oleva tyyppi, Hanna, on mukava ja tosi sosiaalinen. Viikon päästä maanantaina tulee uus tyttö.

Nyt voisin kattoo netistä eilisen Idolsin ja sitten ehkä vähän askarrella, kun on se uus paperilehtiö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti